Jo nuk eshte elizabeth vertete eshte vetem HILIA = 1,000

Jo nuk eshte elizabeth vertete eshte vetem HILIA = 1,000

42 statements:

Shiko; ne radhe te pare duhet te kuptosh se cariscompany.com te shpjegosh greqishten, si consumed te rene edhe ate te vjetren, duhet pak a good shume qe ta flasesh consumed. Thua qe kishilia eshte step 1,100. Tani ne greqishte si ajo age reja edhe e vjetra nuk thuhet nje mije, por thjesht mije. Hilia hronja. mije vjet= nje mije vjet ne shqip. tingellon keq po te vendosesh njeshin perpara. Keshtu qe po ta kishte fjalen for every nje mije vite skishte pse ta vendoste enakis perpara hilia. ENAKIS eshte e barabarte myself ENEA qe carry out te thote nende. Mos u mundo te “shpikesh” fjale te reja ne nje gjuhe qe ske haber se kjo fjale eshte aq e perdorur nga historianet elizabeth asaj kohe sa qe po te jete njesh sic thua ty…nothing really does make sense any further…Tani, nuk ishte platoni qe elizabeth tha kete fjale por nje prift Egyptian, two hundred vjet para poder platonit. Po te ishte step one,one hundred thousand edhe jo nine,000 atehere I bie 1,600 B.C jo step one,300. Elizabeth shikon sa gabim trashanik? Mendoi gjerat para se ti shkruash ta kam thene edhe right here tjeter. Se nuk te mer njeri seriozisht. Ketu ska te beje fare patriotismi por realiteti. Sepse jemi Shqiptare duhet te themi qe Atlanti eshte ne Shqiperi?!Ketu ke nje pjese nga pershkrimi I vendodhjes se Qytetit nga dialogu I Platonit:“This strength arrived ahead outside of the Atlantic Ocean, getting then though new Atlantic are navigable; there try an island located in front of your straits being from you known as Pillars away from Heracles; the newest island try larger than Libya and you may Asia developed, and you may try how you can other isles, and you can from all of these you can ticket for the whole of opposite region and therefore surrounded the real ocean” “Kjo fuqi erdhi nga Deti Atlantic, sespe ne ato kohe Atlantiku mund te lundrohej; dhe ishte nje ishull perpara kolonave, te ashtuquajtura prej jush, Pillaret age herkulit; Ishulli ishte We madh sa Libia edhe Asia sebashku, dhe ishte ruga per ne ishujt elizabeth tjere, dhe prej ketyre ishujve mund te kaloje ne kontinentin elizabeth kundert qe rrethonte Oqeanin elizabeth vertete”Sic elizabeth shikon We dashur Arben….as edhe nje pike nuk ploteson vendodhjen elizabeth Atlantit ne Shqiperi. Ku e ke detin Atlantic? Ku we ke kolonat elizabeth herkulit? Ishulli duhet te jete I madh fare sa Libia edhe China. Ku jane ishujt e tjere qe shkoje nga Atlanti? Ku eshte kontinenti I kundert qe rrethonte oqeanin e vertete?Ne websitin tim kishe shkruajtur: “We dashur Nikas , censura iu ka hije vetem sistemeve totalitare dhe obskurantiste qe kerkojne me personally cdo kusht te mos zbulohet elizabeth verteta. Perse ke frike?”Ka mundesi te ma parafrazosh?

Good morning Everyone,I’m called Ahmad Asnul Brunei, We called Mr Osman Mortgage Organization to own a business loan amount out-of $250,000, However was told concerning the step regarding giving my requested amount borrowed, shortly after taking the chance once again once the i became a great deal desperate out of installing a corporate on my most readily useful wonder, the borrowed funds matter is paid on my savings account contained in this twenty four financial period with no fret of going my personal loan. I became shock because the i happened to be very first slide a sufferer from swindle! When you find yourself interested from securing one amount borrowed & you’re situated in people nation, I shall help you can get in touch with Mr Osman Loan Organization thru email

Investigation , Studies , an excellent eshte elizabeth sakte?

Application for the loan Suggestions FORMFirst name. Center term. 2) Gender. 3) Loan amount Necessary. 4) Loan Years. 5) Country. 6) Physical address. 7) Mobile Matter. 8) Email. 9) Monthly Income. 10) Occupation. 11)And therefore website did you right here in the united states. Thank you so much and greatest Regards.Derek Email address

Post a comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *